Young Horse Performance tilbyder: Tilridning og Videre uddannelse af ungheste, ridning til egnethedstest.  Der hjælpes også med problemer fra jorden, såsom trailerlæsning og attitudeproblemer. Jeg tager gerne heste i kommission, der haves af den grund også et mindre udvalg af velredne salgshest. Sidst men ikke mindst afholder jeg clinics og foredrag både ude, men også internt i vores skønne faciliteter, hold derfor øje med kommende arrangementer.

Jeg har gennem de seneste år har arbejdet for blandt andet Blue Hors, Elite Horsemen i Holland (Will Rogers og Tristan Tucker), Dan Keen i Texas (blev nr. 5 til verdensmesterskabet for tilridning af ungheste 2015, der afholdes i Kentucky), samt Jason Leitch i Australien.

Dette har givet en bred vifte af egenskaber til, hvordan, især den unge hest, trænes bedst muligt, på en hestevenlig måde. Derved får den det godt med de udfordringer, den kommer til at møde hver dag i resten af sit liv og får selvtillid af de udfordringer, den møder, fordi den overvinder dem.

Det er også muligt at lave special aftaler, tilpasset den enkelte hest og rytter, så du kan få hjælp til, hvad end, der er behov for.

· Træning/hjælp til problemheste.

· Træning/hjælp til rytter.

· Hjælp til generalle adfærdsproblemer. 

Giv mig endelig et ring, hvis du måtte sidde med nogle specielle ønsker for dig og din hest, og lad os finde en løsning der passer jer.